torstai 29. tammikuuta 2015

Cubbyhouse


 Lynn Graham muuttaa avioeron jälkeen takaisin Australiaan Amerikassa syntyneiden lapsiensa kanssa eikä talo johon hänellä on vara ole kovin kummoinen. Talolla on kumminkin menneisyytensä jonka vuoksi se ei ole mennyt kaupaksi ja pian Grahamien perhe joutuu keskelle tapahtumia jotka saivat alkunsa 30 vuotta sitten.

 Cubbyhouse on pienen budjetin australialainen kauhukomedia jota katsoessa herää kysymys: Onko pakko jos ei tahdo? Leffa alkaa suhteellisen lupaavasti mutta jo 20 minuutin jälkeen käy selväksi että kyseessä on jälleen kerran yksi tusinatuotos jota ilman pärjäisi vallan mainiosti. Leffa kumminkin onnistuu pitämään pientä mielenkiintoa yllä tarjoilemalla jotain lupaavaa koukkua tasaiseen tahtiin mutta se koukku vedetään pois nenän edestä heti kun siihen voisi tarttua. Näiden koukkujen välillä onkin sitten huonoa ohjausta, heikkoja näyttelijöitä joista lapsinäyttelijät ovat todella ärsyttäviä, ja persoonattomia hahmoja jollaisia halppis kauhuissa on totuttu näkemään.

 Leffan huumori toimii edes kohtalaisesti mutta sitäkin on aivan liian vähän. Cubbyhousen viimeinen 20 minuuttinen toimii ainakin minulle sillä se on jo hyvää huonoutta mutta kokonaisuus ei ole kumminkaan hyvä, tai hyvä huono, vaikka kovaa yritystä välillä onkin.        

4/10

IMDb

Cubbyhouse

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti