keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Sssssss


 Kyseenalaisen maineen omaava käärmeidentutkija palkkaa apulaisekseen opiskelija Davidin sillä hänen aikaisempi avustajansa on lähtenyt äkillisesti. Koska he tutkivat myrkyllisiä lajeja niin tottakai David tarvitsee suojarokotuksia erinäisiä myrkkyjä vastaan mutta rokotusten taustalla on jotain huomattavasti oudompaa ja synkempää.

 Sekä naurettavampaa. Ennen kuin tuottaja Richard D. Zanuck (R.I.P.) löi rahoiksi Jawsilla niin tottakai muitakin tuotantoja on tehtävä ennekuin homman oppii ja jollainhan sitä on miljonäärin urakin aloitettava. Sssssss oli miehen viides projekti ja kyseessä on yksi lukuisista 1970-luvun eläinkauhuelokuvista, tällä kertaa 1950-luvun sci-fi/kauhu on kumminkin vahvasti mukana. Mutta lupaavasta sekoituksestaan huolimatta elokuva ei toimi muutamaa kohtausta lukuunottamatta ja halu käyttää kaukosäätimen kelausnappia nousi välillä korkealle. Elokuva on tylsä ja ainoa asia josta nostan tekijöille hattua on oikeiden käärmeiden käyttämisestä ja niiden käsitteleminen varsinkin näyttelijöiden kohdalla ei tulisi nykyään kysymykseenkään. Yksi näistä näyttelijöistä on Dirk (Battlestar: Galactica, Ruckus, Demon Keeper NurinaNurkka) Benedict joka olikin se syy miksi tämän katsoin mutta jos et omaa mielenkiintoa Battlestar: Galacticaan, siihen vanhempaan siis, niin se viekin pois jo yhden syyn tämän katsomiseen

  Suomessa nimellä SSSSnake liikkuva elokuva olisi varmaankin hauskempi kokemus pienessä humalassa ja on jotenkin hankala uskoa että tämä olisi ollut edes julkaisunsa aikaan shokeeraava tai pelottava niinkuin monissa mainoslauseissa on tämän kohdalla sanottu sillä sen verran laahaava ja naurettava kokonaisuus Sssssss kumminkin on.

3/10

IMDb

Sssssss

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti