perjantai 30. toukokuuta 2014

Lake Placid


 Kun majavia merkitsevä tutkija nousee sukellusretkeltään takaisin veneeseen vain vyötäröstä ylöspäin loppuruumiin jäädessä järveen niin on päivänselvää että Black Lake-järvessä (Nimi Lake Placid oli jo varattu) asustelee jotain majavaa suurempaa. Mutta mitä ihmisiä syövää voi olla Mainessa olevassa syrjäisessä vesistössä?

 No, mainosjulisteetkaan ei sitä yritä peitellä joten vetäkää omat johtopäätöksenne. Steve Minerin ohjaama Lake Placid oli julkaisuvuonnaan pieni yllätyshitti joka on saanut jo kolme jatko-osaakin joita en voi suositella kenellekään. Mutta tätä voi suositella jos haluaa viettää noin 80 minuuttia viihdyttävän, hauskan sekä paikoitellen yllättävänkin elokuvan parissa. Lake Placidin henkilöhahmot toimii hyvin eikä näyttelijöistäkään mitään vikaa löydy ja Stan (R.I.P.) Winstonin tehosteet ovat hienoa katsottavaa eikä 15 vuotta vanhasta CGI: stäkään Nurisemista löydy. Elokuvan ongelma on kumminkin yllätyksistään huolimatta monien asioiden ennalta-arvattavuus joten ajatustyö kannattaa asettaa minimiin tätä katsoessa.  

 Jos haluat eläinkauhusi kuolemanvakavana niin sinun ei kannata tähän aikaasi käyttää mutta jos kieli poskessa asenne ei häiritse niin Lake Placidille kannattaa antaa mahdollisuus vaikka elokuvan käsikirjoitus onkin osittain Jawsista (IMDb) kierrätetty.

7/10

IMDb

Lake Placid

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti