lauantai 3. toukokuuta 2014

Silent Warnings


 Layne Vossimerin serkku Joe kuolee tapaturmassa mutta surusta huolimatta Joen tila on siistittävä myyntiä varten. Layne saa avukseen joitain kavereita ja perille päästyään heille selviää että serkku on asentanut mailleen hälytysjärjetelmän ja itse talo on kyseenalaisessa kunnossa. Eikä asiat talolla ole muutoinkaan kunnossa.

 Jos elokuvassa on Stephen Baldwin, tai oikeastaan kuka tahansa Baldwinin veljeksistä, niin kyllähän se pitäisi älytä jättää katsomatta. Mutta kun mukana on Billy Zane niin se kuuluu katsottaviin vaikka miehen tuotoksista löytyy surkeitakin tekeleitä. Niihin surkeisiin tekeleisiin voi nyt laskea yhden lisää sillä Silent Warnings on täysin tunnelmaton ja munaton elokuva jollaisia riittää pilvin pimein suoraan DVD-julkaisun saaneiden joukossa eikä surkeat CGI-tehosteet ainakaan auta asiaa.

 Käsikirjoituksessa olisi ollut potentiaalia parempaankin mutta valitettavasti sitä osataan hyödyntää vain viimeisen varttitunnin aikana. Näyttelijöissäkään ei valittamista ole, itseasiassa päinvastoin sillä joukossa on yllättävän hyviäkin aloittelijoita sekä tietysti Zane, mutta kun rahaa on ollut vähän niin se olisi vaatinut projektin päättäviltä tahoilta oikeita kykyjä. Mutta niitä ei ole tainnut yhdelläkään olla.

2/10

IMDb

Silent Warnings

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti