keskiviikko 11. joulukuuta 2013

The Simpsons Movie


 Saasteet ovat maailmanlaajuinen ongelma. Tämän kokee myös Springfieldin väki sillä heidän järvensä on päässyt katastrofaaliseen kuntoon ja vesistö eristetään lisäsaastumiselta välttymisen vuoksi. Mutta aina löytyy se yksi puupää joka luulee ettei säännöt koske häntä ja niin eräs kaljupäinen donitsien mussuttaja saa aikaan koko kaupungin eristykseen joutumisen.

 The Simpsons Movien suhteen ei odotukset olleet kovinkaan korkealla sillä sarjan taso oli vuosia mennyt alamäkeen jo ennen leffan julkaisua (Sarjan nykyinen taso onkin jo pohjamudissa). Joten yllätys oli positiivinen kun elokuva paljastuikin hauskaksi sekä monipuolisen käsikirjoituksen ansiosta yllättäväksi animaatioksi joka ei tunnu pelkästään venytetyltä sarjan jaksolta. Huumori tosin on yhtä sovinnaista kuin televisiossakin mutta kaikkeen on saatu pientä rajojen rikkomista ja näin vitseihin on saatu tarvittavaa lisäpontta eikä mikään tunnu TV:stä liian tutulta.

 Elokuvaa katsoessa herää väkisinkin se kysymys että jos Simpsoneiden tekijöistä löytyi silloin, ja osa tekijöistä on vieläkin mukana, näin hyvien vitsien tekijöitä niin miksi heidän taitojaan ei osata hyödyntää sarjan teossa? No, onneksi edes The Simpsons Movien tekoon osattiin ja saimme katsottavaksi yllättävän tuoreelta tuntuvan leffan väsyneen sarjan kylkiäiseksi.

8/10

Imdb

The Simpsons Movie

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti