tiistai 10. syyskuuta 2013

Ghost Lake


 Rebeccan vanhemmat kuolevat kaasuvuodossa sillä välin kun hän on viettämässä iltaa kaupungilla. Syyllisyyden tunne on kova ja aiheutuupa hänelle jopa harhoja. Päästäkseen niitä pakoon hän lähtee mökille jossa ei ole käynyt vuosiin mutta rauhallista mökki idylliä latistaa kumminkin naapurusto ja menneisyyden haamut jotka haluavat kostonsa.

 TV-elokuvissa on joskus hyviäkin. Tämä ei ole yksi niistä mutta jos voi saada silmävaurion luokattoman huonojen tekeleiden katsomisesta niin kyllä Death Tunnelin, Frogsin ja Ghost Laken aiheuttamilla vaurioilla on jo hyvälle alulle päästy, eikä pidä unohtaa jokin aika sitten Nuristua Zombie Lakea. Harvoin sattuu parin päivän sisään yhtä kammottavia tekeleitä, tässä tosin on edes hyviä ideoita sekä joitain hienoja maskeerauksia. Muutoin Ghost Lakessa on menty siitä mistä rima on matalin ja tuntuu ettei ole oikein edes yritetykään vaikka ohjaaja Jay Woelfel onkin jonkinlaisen uran tehnytkin B-elokuvissa, pari niistä jopa ihan kohtalaisia ellen väärin muista. Näyttelijät ovat surkeita eikä yhdenkään hahmossa ole pienintäkään piirrettä jonka vuoksi niistä välittäisi ja p*ska kestää vielä 107 minuuttia! Ja joo, tiedän että IMDb: n kesto on 112 min mutta se taas lienee PAL ja NTSC eroja.

 Tylsää jaarittelua jonka perusteista olisi saanut parempaakin mutta nyt aikaansaannoksena on roskaa. Traileri on espanjaksi ja pahoitteluni siitä mutta jos aiot tämän katsoa niin lyhyt traileri oudommalla kielellä on pienin kärsimyksistäsi. Piste lisää maskeerauksista.

2/10

IMDb

Ghost Lake

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti