tiistai 29. heinäkuuta 2014

Witchcraft Part 2: The Temptress


 Noita kutsuu Viettelijättären tuhoamaan Williamin elämää ja saattamaan hänet Vanhan Vihtahousun huomaan. Parikymppinen mies osoittaa kumminkin hämmästyttävää luonteenlujuutta houkutusten edessä joten kun houkutukset eivät toimi niin Viettelijättären täytyy ottaa käyttöön suunnitelma B: Tuhota Williamin lähesten elämää jotta mies päästäisi Saatanan lähelleen.

 Kun ensimmäinen Witchcraft (NurinaNurkka) oli suhteellisen surkea tekele niin jatko-osan suhteen ei ollut kummoisia odotuksia eli johtuneeko alhaisista odotuksista vai mistä mutta Witchcraft Part 2: The Temptress pisti alkuperäistä paremmaksi liki kaikilla osa-alueilla ja ainoastaan tarina oli huonompi. Näyttelijöiden suoritukset eivät aiheuttaneet hampaiden lohkeilua tai muita epämukavia tuntemuksia, ohjaaja Mark Woods on tiennyt Rob Speraa paremmin mitä on tekemässä ja kokonaisuuteen ylipäätään on satsattu enemmän. Näin on saatu aikaiseksi huomattavasti parempaa suoraan videolle-huttua josta saa jopa jotain riemua irti, ainakin jos omaa jonkinasteista kasari-fetissiä. Verta ei tässäkään paljoa tarjota mutta vähäpukeisuutta löytyy roimasti enemmän mutta niin uskomatonta kuin se onkin niin sillä on jopa tarinallinen tarkoitus eikä kohtauksista ole "itsetutkiskelu" materiaaliksi kenellekään joten tumputtajat etsiköön materiaalinsa muulta.

 Surkean ensimmäisen osan katsominen ei ole edes pakollista suhteellisen kattavien takautumien ansiosta mutta vaikka muutamat yllättävät kohtaukset nostavatkin elokuvan pisteitä niin ei tätä silti uskalla suositella muille kuin roskaviihteen ystäville.

6/10

IMDb

Witchcraft 2: The Temptress

DVDCompare

-----

Trailer (Jota en löytänyt mutta lyhyt kohtaus, olkaa hyvä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti