keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Open Season



 Boog on harmaakarhu, metsien valtias ja alkukantainen peto. Joka asuu metsänvartijan autotallissa ja esiintyy ihmisille ajelemalla yksipyöräisellä eli luonnossa selviytymisvaistoja ei juurikaan ole. Joten kun Boog ajautuu sokerihumalassa hankaluuksiin ja herää keskeltä metsää seuranaan yksisarvinen peura Elliot niin ainoa vaihtoehto on hakeutua takaisin kaupunkiin. Helppoa se ei ole ja metsästyskausikin on jo nurkan takana.

 Open Season on hauska animaatio jonka vahvuutena on suurelta osin hyvät hahmot sekä niiden ääninäyttely eikä animoinnissakaan valittamista ole. Ongelma on se että tarina on heppoinen ja ennalta-arvattava joten yllätykset jää vähiin. Onneksi hahmo-osasto tarjoileekin sitten hyvin sekalaista seurakuntaa joista kaikki ei tietenkään onnistu mutta ne onnistumiset ovatkin sitten yllättävän hauskoja sekä erilaisia ja varsinkin pääosa kaksikko on sopivan sekopäinen. Harmi että potentiaalia hassataan paikoitellen menemällä siitä missä rima on matalimmalla ja varsinkin erittäin lapselliset naurujen kalastukset ottivät välillä päähän pahasti. Veikkaan kylläkin jälleen kerran etten ole enää tarkoitettua kohdeyleisöä.

 Open Season ei ollut studion odottama menestys vaikka tekemiseen käytetty budjetti tulikin takaisin jo Yhdysvaltojen teattereissa mutta ilmeisesti jatko-osat olivat jo sen verran pitkälle suunniteltuja että ne kumminkin julkaistiin, joskin keskeneräisen näköisenä. Niihin vaihtui valtaosa ääninäyttelijöistä ja animaatio oli trailereiden perusteella sen verran heikkoa etten ole aikaani niihin (Vielä?) käyttänyt vaikka ainakin tämä ensimmäinen tarjosi useammatkin naurut.

7/10

IMDb

Open Season

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti