perjantai 1. syyskuuta 2017

Mako: Jaws of Death


 Sonny on haiden puolella ja on valmis tekemään kaikkensa ettei joku rikas puupää suuresta kaupungista saa esitellä "kunniamerkkinä" kuollutta, jaloa eläintä tai edes kuvaa moisesta työpaikkansa muille tyhjäpäille. Hommaa auttaa paljon se että hän pystyy komminikoimaan haiden kanssa mutta maailmassa on paljon tyhmyyttä.

 SyFy on suoltanut haielokuvia liukuhihnalta vuosien ajan eikä niiden joukossa ole varsinaisesti hyviä yhtään, tosin kohtalaisen viihdyttäviä joukkoon on muutama eksynyt. Mutta kyllä niitä osattiin suoltaa 1970-1980 lukujen taitteessakin ja tämä on yksi surullisen surkea esimerkki niistä.

 Aloitetaan kumminkin niistä hyvistä puolista joka on tämän tapauksessa leffan kuvaus joka on kieltämättä ollut haastava sekä teknisesti vaikea, joskaan ei kummoisen näköistä, sillä näyttelijät, stuntit sekä kuvaajat ovat olleet haiden seassa ilman turvahäkkejä. Ok, suuri osa lajeista joita tässä näkyy ei ole edes ihmisille vaarallisia mutta kyllä joukosta löytyy sitä ihmistäkin järsivää sorttia.

 Huonoja puolia onkin sitten paljon ja pahimpia niistä on huonojen näyttelijöiden (Richard (R.I.P.) Jaeckel on tosin aina suht kelvollinen) ohella tylsyys eikä tähän oikein jaksanut keskittyäkään kunnolla missään vaiheessa.

 Mako: Jaws of Death kuuluu sarjaan "Helposti unohdettava" enkä oikeasti usko että katsoin tätä edes kokonaan, veikkaan että välistä jäi puuttumaan kohtaus jos kolmekin mutta kärryillä kumminkin pysyin. Uskoakseni.

2/10

IMDb

Mako: Jaws of Death

DVDCompare

-----

Trailer

Mako: Jaws of Death

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti