sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Resident Evil: Vendetta


 Chris Redfieldin johtama tehtävä vaarallisen asekauppiaan kiinni saamiseksi menee pieleen eikä miesten kuolemilta vältytä. Mutta se ei ole pahin ongelma vaan se että biologisia aseita hallussaan pitävä asekauppias on aloittamassa henkilökohtaistenkin syiden motivoimaa kostoretkeä jolloin miljoonien henget on vaarassa.

 Edellinen Resident Evil CGI-animaatio oli kohtalaisen viihdyttävä elokuva joka on tullut katsottua pariinkin otteeseen, aivan kuten sen edeltajäkin. Vendetta on sarjan kolmas osa ja vaikka tämä parempi onkin kuin Paul W.S. Andersonin luotsaaman sekavan rävellys sarjan viimeisin osa niin toivon ettei näihin enää neljättä tule tai ainakin toivon että minulla olisi tarpeeksi paljon järkeä jotta jättäisin sen katsomatta.

 Sillä vaikka R.E.: V palaa parin ensimmäisen pelin tunnelmaan sekä maailmaan, unohtamatta kumminkaan täysin pelien neljännen osan ja edellisen animaation Los Illuminados kuvioita, niin sisältöähän tässä ei ole ja vähäisenkin tunnelman hajottaa jatkuva tyylittely hidastuksien ja turhien yksityiskohtien tulviessä ruudulle eikä asioita paranna se että hahmot ovat raivostuttavan kliseisiä ja ääninäyttely, jonka tyylinen peleihin lyhyinä pätkinä sopiikin, ei toimi jatkuvan dialogin muodossa vaan sormet alkaa etsimään huomaamatta "Mute" nappia kaukosäätimestä.

 Mutta: Kun Capcom palaa joku päivä hyvin onnistuneen, mutta päätarinastaan täysin poikenneen, Resident Evil VII:n jälkeen taas tähän jatkumoon (Tämä sijoittuu kuudennen pelin jälkeiseen aikaan) niin toivottavasti Capcom hyödyntää tämän hahmoja sekä tarinaa sillä peliin tässä on potentiaalia. Elokuvaan tässä ei kumminkaan olisi rahkeita juurikaan ollut mutta tekivätpä kumminkin.

4/10

IMDb

Resident Evil: Vendetta

DVDCompare

Blu-Ray & 4K

Trailer

Resident Evil: Vendetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti