sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Crimson Peak


 Edith on aloitteleva kirjailija jonka sukupuoli tuntuu olevan rajoittavana tekijänä julkaisun saamisen kanssa. Mutta pienistä ei masennuta vaan uutta yritystä kehiin  ja koska ei ole miestäkään pyörimässä jaloissa niin aikaa on. Mutta kun se oikea tulee vastaan niin hän voi olla avuksikin eikä vain esteenä ja kun tragedia iskee niin tuki tulee tarpeeseen. Hääkellot kolisee ja elämän pitäisi hymyillä mutta kuinkas ollakaan, elämä ei ole satua.

 Ei vaikka ohjaajana on Guillermo del Toro jonka parhaaksi elokuvaksi sitten Pan´s Labyrinthin Crimson Peakia on väitetty ja vaikka pidänkin Hellboy 2: The Golden Armysta sekä mainettaan paremmasta Pacific Rimistä niin totta, Crimson Peak on parasta mitä del Toro on tarjonnut sitten Pan´s Labyrinthin. Mutta Crimson Peak on vain hiuksen hienosti parempi kuin Hellboy 2 tai mukavan idioottimainen Pacific Rim eikä pääse lähelle Pan´s Labyrinthiä.

 Leffa on kaunista katsottavaa ja visuaalisuus onkin kauttaaltaan toimivaa mutta ongelma on elokuvan tarina sillä jos olet vuosien varrella muutaman kummitusvanhassasukukartanossa-elokuvan nähnyt niin juoniyllätyksiä tämä ei todellakaan tarjoa. Sen vuoksi elokuva jäi ainakin minulle ontoksi kokemukseksi joka ei jännitystä juurikaan tarjonnut. Mutta yllättäviä kohtauksia sekä tapahtumia Crimson Peak kyllä tarjosi kiitettävästi sillä elokuva on tyly, todella tyly, eikä huumoria juurikaan ole ja jenkkien R-ikärajan ymmärränkin vallan mainiosti.

 Crimson Peak on pohjimmiltaan unenomainen rakkaustarina jollaiset yleensä karkoittaa meikäläisen hyvin äkkiä ja vaikkei leffa erityisen persoonallinen olekaan niin kyllä tämän parissa liki kaksi tuntia suht sujuvasti meni ohi.

7,5/10

IMDb

Crimson Peak

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti