torstai 15. lokakuuta 2015

Arctic Predator


 Somerset Island, Fury Pointin Arktinen tutkimusasema. Jäätiköitä tutkivan robotin kaikuluotain löytää J.C. Rossin etsimän, liki sata vuotta kateissa olleen purjelaiva Furyn sata metriä jään alta. Se miten ja miksi laiva on aikoinaan päätynyt löytöpaikkaansa on mysteeri joka pitäisi selvittää useammastakin syystä mutta joskus vastaukset olisi parempi jäädä saamatta.

 SyFy. Joko alkaa varoituskellot soimaan päässä? Ei? Ok, lisätäänpäs pelkokerrointa: Dean Cain. Joko nyt? No, sanotaan nyt SyFyn, Cainin ja leffan puolustukseksi että on kanava huomattavasti huonompaakin tehnyt eikä tämä Cainin heikoin tekele tai roolisuoritus ole.

 Mutta ei Arctic Predator hyvä ole, kaukana siitä vaikka jonkun asteista viihdettä leffa tarjoaakin, jopa yllättävän paljon persoonaakin vaikka esimerkiksi The Thing tulee väkisinkin mieleen, suurin syy tosin on tapahtuma ympäristö. Laadukkaampana tuotantona elokuvasta olisi saanut jopa kohtalaisenkin teoksen mutta koska SyFy ei osaa tehdä elokuvia, sarjoja kylläkin, niin lopputulos on heikko.

 Ei tästä jaksa enempää oikeastaan kirjoitella mutta jos haluat katsoa huonoa CGI: tä, tusinahahmoja ja ennalta arvattavaa juonta niin vahdi TV: n tarjontaa, näköjään kanava Kutonen on tämän teoksen näyttänyt ja veikkaanpa ettei uusinnoilta voi välttyä. Voittaa tämä kumminkin minkä tahansa ns. Tosi-TV paskan mennen tullen.

4/10

IMDb

Arctic Predator

DVDCompare

-----

Trailer (Jollaista ei YouTube tarjoa eikä 5 sekunnin vimmainen etsintä muualta tuottanut tulosta.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti