maanantai 3. kesäkuuta 2013

House 4


 Kun Roger Cobb kuolee auto-onnettomuudessa niin häneltä jää perinnöksi vaimolle ja tyttärelle vanha koti talo josta ei ole raaskinut luopua. Kyseessä on siis sama Roger Cobb, ainakin saman niminen, samalla näyttelijällä kuin ykkösessä mutta siinä hänellä oli poika ja talo ei ole sama. Joka tapauksessa: Hänen isänsä on väittänyt taloa maagiseksi ja isoisoisä olikin tehnyt lupauksen omana hääpäivänään paikallisille intiaaneille ettei suku möisi taloa koskaan. Talossa tapahtuukin omituisia sekä alkuun pieniä asioita mutta eipä aikaakaan kun asiat saavat vakavamman käänteen.

 Sarjan viimeisin osa ja jatkoa tuskin tuleekaan, onhan tästäkin jo yli 20 vuotta, eikä lisä niin välttämätöntä olekaan sillä kummitustalo leffoja riittää. Ei täysin näiden kaltaisia sillä 1 ja 2 ovat kumminkin persoonallisia ja kyllähän tämäkin sitä yrittää olla. The Horror Show taas ei oikein kuulu koko sarjaan ja kun tämä teki tuloaan rapakon takana niin moni ihmetteli minne kolmonen on unohtunut, The Horror Show kun ei ollut sielläpäin osa House- sarjaa.

 Elokuva on sarjan selkeästi heikoin ja paikoitellen ollaan Troma osastolla joka ei sovi muuhun elokuvaan lainkaan ja muutoinkin kyseessä on suurelta osin rimanalitus sillä suhteellisen lupaavia ideoita ei ole osattu tai pystytty hyödyntämään juuri lainkaan. Kane Hodder on ollut mukana läpi sarjan stunttina sekä koordinaattorina mutta tässä hänelle annettiin myös puherooli. Pizzana. Ja se onkin leffan hauskin kohtaus liki kaiken muun ollessa ennalta-arvattavaa sekä ala-arvoista eikä muutamat hyvät hetket pysty teosta pelastamaan.

3/10

IMDb

House 4

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti