sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Critters 4


 Vuosi 2045 ja kun avaruusalus R.S.S. Tesla löytää romunetsintä matkallaan suuren kapselin niin eipä miehistö tiedä millaiseen sotkuun itsensä laittaa tilipäivän toivossa. Kapselille löytyy laillinen omistaja joka haluaa sen, ja varsinkin sisällön, koskemattomana takaisin. Mutta kun omistajalla ei tunnu olevan puhtaat tarkoitukset ja naisetkin pottuilee niin jo valmiiksi epävakaalta kapteenilta palaa käämit ja aukihan kapseli on saatava. Ja näin sisältö pääsee vapaaksi avaruusasemalle josta pois pääsy ei olekaan aivan helppoa.

 Suoraa jatkoa kolmanteen ja kun elikot avaruudesta alunperin tulivatkin niin sinne sopii myös päättää sarja sillä tämä jäi viimeiseksi. Tällä kertaa juoni on monipuolisempi kuin aikaisemmin, edeltäjiin tehdään yllättäviäkin viittauksia ja vaikka elokuva on sitä samaa kuin ennenkin niin uuttakin on sekaan saatu tapahtumapaikan lisäksi. Huumoria on vähennetty ja ensimmäisen elokuvan synkempi näkemys onkin lähempänä kuin kolmannen ja varsinkin kakkosen komediallisempi ote mikä on jälleen osoitus siitä että sarjan tekijät ovat halunneet pitää tietyn muuttuvuuden sarjassa, ainoana vakiona muutama hahmo sekä antisankarit itse. Käsikirjoituksessa on kummnkin joitain turhia rönsyilyjä joita poistamalla tai hiomalla elokuvan toimivuus olisi parantunut.

 Tästäkään en julkaisun aikoihin juuri välittänyt mutta niin on aika taas miestä muokannut että nyt tämänkin katsoi sujuvasti ja kyllähän sarja yllättävän tasaisen laadun onnistui säilyttämään loppuun asti.

7/10

IMDb

Critters 4

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti