maanantai 3. kesäkuuta 2013

House 2: The Second Story


 Kun Jesse saa perinnöksi vanhan talon biologisilta vanhemmiltaan niin hän muuttaa sinne innolla tyttöystävänsä kanssa. Joka on raivostuttava kasarijuppi kuten hänen ystävänsäkin. Kun Jesse kiinnostuu isoisoisoisästään siinä määrin että tervejärkinen huolestuisi niin hän laittaa alulle tapahtumat jotka muuttaa hänen elämänsä ja elämänkatsomuksensa täysin. Mutta siinä prosessissa voi lähteä myös henki suvun syntien vaatiessa sovitusta.

 Ensimmäisen käsikirjoittaja Ethan Wiley kirjoitti tämän, Fred Dekkerin tarinan pohjalta, täysin itsenäisen jatko-osan sekä astui ohjaajan saappaisiin hyvällä menestyksellä. Huumori on jälleen toimivaa ja kauhuelementtejä on viety enemmän seikkailun ja fantasian suuntaan onnistuneesti, Chris Walasin efektien ja maskeerausten ollessa aikansa parhaimmistoa. Vaikka muutoksia lapsiystävällisempään suuntaan onkin tehty niin ei se tarkoita sitä etteikö kauhufani voisi nauttia myös tästäkin ellet nyt satu olemaan tosisynkistelijä joka vaatii elokuviltaan tylyyttä ja agressiota eikä hyväksy kauhutarinoiden keventämistä. Tuo brittiversion ikäraja on jälleen kerran täysin käsittämätön sillä ei tässä elokuvassa ole mitään mitään millä perusteilla edes kyseisen saarivaltion sensoreiden olisi pitänyt päätyä moiseen numeroon.

 Kun onnistuu unohtamaan olevansa aikuinen edes noin 90 minuutin ajaksi ja muistaa lapsen mielikuvituksen ja sen rajattomuuden ilman sitovia tekijöitä niin silloin tästä saa enemmän irti kun ei tarvitse kaikkea kyseenalaistaa. Jos olet kykenemätön moiseen niin ei välttämättä kannata tätä katsoa.

8/10

IMDb

House 2: The Second Story

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti