lauantai 29. joulukuuta 2012

Time Walker


  Kun Tutankhamonin haudasta löytyy piilotettuna ollut hautapaikka niin mitäs tietty tehdään: Kärrätään sarkofagi Kaliforniaan. Näinhän on tehty aina, suuri osa Egyptin kansallisaarteista on viety muualle tai tuhottu, kiitos länsimainen sivistys! Kun sarkofagia tutkitaan niin yksi opiskelijoista löytää salaisen lokeron jonka sisältö lähtee äkkiä kiertoon mutta tästä ei taas omistaja pidä ja kamat on saatava takaisin.

 Sitten vihreällä tappajasienellä varustettu harsoveikko haahuilee, tietysti huomaamatta, ympäri kampusta kun tyhmät ja pelokkaat poliisit etsii vääristä paikoista. Sankaria lukuunottamatta kaikki hahmot ovat liki liikuttavan typeriä mutta siinä samalla sympaattisia, osa ainakin. Valitettavasti kun koko touhun olisi tarkoitus käynnistyä kunnolla niin lopputekstit lähteekin pyörimään eli jatkoa on suunniteltu mutta en ole ainakaan minä löytänyt moista. Tästä tulee kieltämättä syyllinen ja likainen olo, ei kai tällaisesta saisi pitää?

 Mutta minä pidän sillä tämä on kultasia muistoja lapsuudesta ja ei tämä nyt niin huono ole kuin IMDb: n puritistit ovat taas vinkuneet vaan Time Walker on hilpeä B-leffa joka viihdyttää.

7/10

IMDb

Time Walker

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti