perjantai 14. joulukuuta 2012

Street Fighter


 Joskus kun muistelee että joku elokuva on huono ja katsoo sen uudestaan niin mieli voi muuttua, omien muutosten kautta asioita ja elokuvia tulee joskus katsottua uudesta kulmasta, uusin silmin. Tämä ei ole yksi niistä vaan on edelleen huono tekele ja ymmärrän edelleen sen että tämä oli floppi julkaisunsa aikoihin. Elokuvaan saatiin kumminkin isoja nimiä sekä rahaa ja veikkaan että de Souzan saavutukset tätä ennen vaikutti asiaan.

 Tämä on peliin perustuva leffa, ymmärtääkseni hahmot on pelistä, tarina revitty per... hatusta, jossa paha kenraali Bison on valtaamassa Shadaloon valtiota ja rauhaa rakastavana tekee sitä tietty aseilla ja tyrannialla. Paha on tietty pysäytettävä ja tätä on hoitamassa AN, YK:n leffa vastike ja tasan yhtä tehoton ja munaton. Mutta sankarit on aina yksilöitä joilla on rohkeutta.

 Rahaa on mällätty, veikkaan että isoilta osin kuvauskaupungin kasinoille tai ilotaloihin ja loput on mennyt ekstrojen palkaamiseen. Tämä jäi Raul Julian viimeiseksi elokuvaksi miehen saadessa sydänkohtauksen kuvausten loppusuoralla. Jos huonot elokuvat kiinnostaa niin siitä vaan katsomaan.

2/10

IMDb

Street Fighter

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti