tiistai 25. joulukuuta 2012

Gremlins 2 - The New Batch


 Jatko-osan pahin virhe on toistaa sama kaava. Tässä alku menee samoja ratoja eri paikassa: Riiviöt lisääntyy + muuttuu = helvetti irti. Paikkana on Kingston Fallsin pikkukaupungin sijaan New Yorkissa sijaitseva pilvenpiirtäjä, toimistorakennus jossa on myös geenilaboratorio.

 Mutta yhtäläisyyksiä ei alun jälkeen juurikaan ole, gremlinsit käyttäytyvät alkuun samoin kuin ykkösessä (NurinaNurkka) kunnes joukkio menee juomaan geenilaboratorion litkuja ja pakka sekoittuu mukavasti.

 Ensimmäinen oli kokonaisempi teos, omillaan seisova kun taas tässä kumarrellaan ja tehdään parodiaa vanhojen klassikkojen kuuluisimmista kohtauksista. Kohdeyleisökin on nuorempaa sillä kauhuelementit on jätetty minimiin. Myös soundtrack on outo sillä siltä löytyy Faith No Moren Surprise, You´re Dead! ja Slayerin Angel of Death joten Gremlins 2: The New Batch oli aikoinaan mainstream elokuvaksi rajoja rikkova teos. Kolmannesta osasta on puhuttu jo pitkään mutta näillä näkymin kyseessä on remake jota en odota innolla.

 Muistelin tätä paremmaksi, jopa ensimmäisen tasoiseksi, mutta näin ei ollut. Hyvä ja hauska leffa joka tapauksessa.

8/10

IMDb

Gremlins 2: The New Batch

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti