lauantai 29. joulukuuta 2012

Grotesque


 Kun Lisa vie ystävänsä vanhempiensa luokse mökille vuoristoon niin suunnitelmiin ei lie kuulu että osa porukasta tulee lahdatuksi ja loput saa juosta metsässä hulluja karkuun. Mutta kaikilla perheillä on salaisuutensa ...

 Linda Blairin ura ei koskaan lähtenyt kunnon nousuun hyvistä edellytyksistä huolimatta. Mutta vaikka nainen B-näyttelijättäreksi jäikin niin hyviä elokuviakin on tullut, mm Savage Streets on kosto elokuvien parhaimmistoa joka nousee Death Wishin rinnalle. The Exorcist on tietysti itsestäänselvää.

 Tämä taas ei ole Blairin ylväimpiä hetkiä sillä Grotesque on pääosin huonosti näytelty ja varsinkin pahisten taso on jossain Troman puolella. Sille tyylille on paikkansa: Troman leffat, muissa ei vaan toimi. Joe Tornatoren ohjaama on myös jo aikaisemmin arvostelemani Demon Keeper ja tämä on huonompi. Pitänee katsoa miehn töistä loputkin, 8 kaiken kaikkiaan.

 Linda Blair on aliarvostettu näyttelijä ja vaikka tässä on pari yllättävää tapahtumaa ja varsinkin lopussa on kunnollinen "Mitä he*vettiä"-hetki niin huonohan tämä on eikä tunnu loppuvan koskaan.

PS: Traileria en löytänyt, sen sijaan elokuva on tarjolla.

2/10

IMDb

Grotesque

DVDCompare

-----

"Trailer"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti