sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Ted


Olen Seth McFarlane fani. Miehen luomat animaatio sarjat ovat olleet järestäin hyviä, jopa loistavia eikä siirtymä animaatioista eläviin kuviin tuota pettymystä. Tarina on perusteiltaan hyvinkin lapsen omainen:

 Yksinäinen ja kiusattu poika, jota ei päästetä joukkoon edes silloin kun hakataan juutalaisia, saa joululahjaksi nallen jonka natiainen  toivoo olevan elävä, ystävä yksinäisyyteen. Toive toteutuu ja 25 vuotta ystävyyttä onkin kestänyt. Poika on tietysti matkan varrella rakastunut ja poika onkin mies jonka on tehtävä valintoja: Mikä on tärkeämpää, pilven polttelu parhaan kaverin kanssa vai yhteinen tulevaisuus rakkaan kanssa?

 Mutta kun kaikki tämä lyödään McFarlane myllyn läpi niin tuloksena on paras jenkki komedia piiiitkään aikaan ja yksi parhaista komedioista 2000-luvulla ylipäätään. Leffa onnistuu tarjoamaan lukemattomat naurut mutta käy läpi myös draamalliset elementit käsikirjoituksen toimiessa hyvin ja näyttelijöiden osatessa hommansa. Lisäksi vielä McFarlanen ajoitusten hienous ja sekä hyvät ohjaajan kyvyt niin Ted tarjoaa jotain mieleen painuvaa.

9/10

IMDb

Ted

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti