tiistai 9. tammikuuta 2018

Phone


 Kännyköiden avulla on helppo löytää kenet tahansa jos vain tietää mitä on tekemässä. Tämän saa huomata reportteri Ji-Won sillä nainen on paljastanut joukon korkeassa asemassa olevia pedofiilejä. Joten ei muuta kuin puhelin vaihtoon ja muuttamaan asuinpaikkaa mutta kintereillä oleva paljastettu pedo on pieni riesa manalan mailta tulevien puheluiden rinnalla.

 Phone on ollut hyllyssäni jo toistakymmentä vuotta ja koska muistelin leffan hyväksi niin siinä se on saanut pysyäkin. Nyt kun tila alkaa oikeasti olla rajallinen niin ajattelin nyt katsoa leffan vielä kerran ja myydä sen sitten pois.

 No, leffan katsoin kyllä mutta tilaa en hyllyyn saanut sillä Phone oli sen verran mainio elokuva että hyllyyn se saa edelleenkin jäädä. Leffan tunnelma on hyvä ja hahmoista välittää hyvien näyttelijöiden ansiosta ja nuori Seo-Woo Eun vetää paikoitellen paremmin kuin yksikään aikaisemmin näkemäni lapsinäyttelijä. Tyttö on tainnut kumminkin valitettavasti poistua näyttely hommista sillä tämä oli hänen ensimmäinen elokuva ja tämän jälkeen on tullut vain kaksi. Joista toisessa on pääosissa itse tiiliskivi Steven Seagal.

 Myös tarina on hyvin rakennettu eikä tulevia tapahtumia voi ennakoida, tai ei ainakaan niissä tapahtumissa mukana olevia henkilöitä, ja vaikka tällä kestoa onkin niin suoranaisesti turhaa tässä ei kumminkaan ole. Phone on ansainnut paikkansa kenen tahansa kauhuelokuvia keräilevän hyllyssä.

8/10

IMDb

Phone

DVDCompare

DVD

Trailer
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti