tiistai 23. tammikuuta 2018

Lights Out


 Rebecca ei ole juurikaan tekemisissä mielenterveysongelmaisen äitinsä tai tämän uuden perheen kanssa. Mutta kun hänen isäpuoli kuolee väkivaltaisesti ja Rebeccan velipuoli jää kaksin äidin kanssa niin Rebeccan huoli veljen hyvin voinnista vie voiton äiti-ongelmista. Mikä on hyvä asia sillä koti missä on on ollut aina ongelmia on muuttumassa helvetilliseksi.

 Toisinaan elokuva on parempi kuin toivoit/odotit ja joskus taas sana "Pettymys" on se paras sana kuvaamaan näkemääsi. Paras sana tätä kuvaamaan on "Vitunpalikatsössittehyvänidean"!

 Sillä tätä katsoessa v*tutustaso oli korkella: Hyvät näyttelijät, hyvät hahmot, turhasta karsittu käsikirjoitus sekä jo mainittu hyvä idea onnistuttiin ryssimään suht täysin muutamaa ok kohtausta lukuunottamatta. Hahmot joista alkuun välitin muuttui hitaasti mutta varmasti vain rasittaviksi ja lopussa missä heidän eloonjäämistään olisi pitänyt jännittää sekä toivoa toivoi vain pahan voittoa ja koko perheen nopeaa kuolemaa eli lopputekstien alkamista.

 Kestoa leffalla on vain noin 80 minuuttia mutta se tuntui liki Titanicin mittaiselta jaarittelulta mikä on sinällään käsittämätöntä sillä leffassa tapahtui kumminkin tasaiseen tahtiin. Yksi syy tylsyyteen saattaa kylläkin olla että tapahtumat on jokseenkin munattomia sillä tämän ikäraja oli rapakon takana PG-13.

 Lights Out on hyvä esimerkki siitä miten leffa vesitetään suurempien massojen saamiseksi jolloin kaikki terä/särmä katoaa ja saadaan vain sisällötöntä kiiltokuvaa.

2,5/10

IMDb

Lights Out

DVDCompare

Blu-Ray

Trailer

Lights Out

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti