lauantai 8. huhtikuuta 2017

Oasis of the Zombies


 Natsit, nuo evoluution umpikujat, levittäytyivät aikoinaan joka puolelle vaikkei kukaan täyspäinen heitä halunnutkaan. Tietenkin heillä oli aavikollakin mukana kaikki omaisuus mitä olivat matkoiltaan varastaneet ja tarujen mukaan eräällä keitaalla hengestään päässeillä arjalaisilla oli paljon kultaa. Tätä kultaa haluaa itselleen useampikin mutta eihän natsi voi omaisuuttaan antaa helpolla, ei edes kuolleena.

 "Tarinassa" on myös jotain rakkauslässytystä mutta eipä se tätä tekelettä paranna. Mutta: Jesús (R.I.P.) Franco oli tuottelias ohjaaja ja kameran takana hän oli yli kahdessasadassa elokuvassa. Leffojen taso ei kumminkaan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ollu p*skaa kummempaa ja tämä ei kuulu niihin poikkeuksiin.

 Sillä OotZ on p*skaa ja jos Kaikkien Aikojen Huonointa zombieleffaa etsittäisiin niin tämä olisi hyvin vahva voittajaehdokas Zombie Laken ohella ja aivan kuten Zombie Lake niin tämäkin olisi hyvä ehdokas yhdeksi Kautta Aikojen Huonoimmaksi Elokuvaksi.

 Tähän pa*skaan on mennyt jo ihan tarpeeksi elämää hukkaan katsomisen, noin 82 minuuttia, sekä tekstin kirjoittamisen takia niin tämän enempää en tähän haaskaa aikaani, katsokaa jos haluatte.

1/10

IMDb

Oasis of the Zombies

DVDCompare

DVD

Blu-Ray

Trailer

Oasis of the Zombies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti