maanantai 17. huhtikuuta 2017

Resident Evil: The Final Chapter


 Ihmiskunnasta on jäljellä enää rippeet ja Umbrella on valmistautunut poistamaan heidätkin omien etujensa nimissä. Ongelmana on kourallinen ihmisiä sekä Umbrellan oma luomus Alice joka ei kumartele entisiä johtajiaan vaan on valmis uhraamaan itsensäkin jotta ihmiskunta säilyisi.

 Edellinen Resident Evil oli jo sen verran surkea esitys ettei itkupotkuraivari ollut kaukana lopputekstien alkaessa ja taisin toivoa sen Nurinassa että Anderson jäisi junan alle. Enää en toivo junan alle jäämistä vaan jotain pahempaa saisi miehen kohtalo sisältää, se että mitä jääköön vielä kirjoittamatta.

 Yksi toive kumminkin olisi se ettei hän tekisi enää ikinä yhtään elokuvaa vaikka tämänkin sarjan ensimmäisestä pidän ja onhan Event Horizon yksi 1990-luvun parhaita kauhuelokuvia. Mutta likipitäen kaikki muut ohjaustyöt Anderson on tyrinyt todella pahasti eikä tuotantopuolellakaan Hurraa-huudoille paljon aihetta löydy.

 R.E: TFC on todella heikko ja huonosti tehty elokuva jonka joka ikinen osa-alue haisee katsojansa aliarvioimiselle, rahastukselle ja jonkin sortin eltaantuneille eritteille jotka jätän lukijan/katsojan omaksi arvioitavaksi. Hittojako tästä muuta, huono mikä huono.

PS: Anderson ansaitsisi tulla hevoslauman tallomaksi ja rottalauman syömäksi. Noin kohteliaasti, oikeampi visioni hänen kohtalostaan sisältää aasin, tarkemmin ilmaistuna erään osan kyseisen eläimen anatomiasta, sekä Andersonin korvakäytävän.

1/10

IMDb

Resident Evil: The Final Chapter

DVDCompare

-----

Trailer

Resident Evil: The Final Chapter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti