sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Demonoid: Messenger of Death


 Maailmassa on paljon pahuutta, luonnollista ja "yliluonnollista". Toiset taistelevat pahuutta vastaan kun taas toiset haluavat sen nousevan valtaan koska siinä samalla voisi itsekin hyötyä. Mutta joskus ne hyvätkin voivat joutua pahan valtaan ja sen lumoihin sillä jo paholaisen pelkkä vasen käsi on hyvin voimakas sekä viettelevä. Ja sillä on myös päämäärä.

 Olin nähnyt tämän viimeksi noin 25 vuotta sitten mutta kumma kyllä tästä oli muistikuviakin, nekin pelkästään positiivisiä. Mikä ei tietenkään merkitse yhtään mitään sillä ne muistikuvat ovat hyvin useasti täysin väärässä.

 Mutta tämän kohdalla ne ei kumminkaan olleet täysin väärässä sillä vaikka Demonoid ei missään nimessä ole uskottava tai pelottava niin siinä on kumminkin oma tunnelmansa ja vaikka leffa onkin liki kaikilla osa-alueilla epäuskottava niin joka tapauksessa Demonoid on viihdyttävä omassa kömpelyydessään. Eli tässä on ne roska-arvot kohdillaan jollaisia itse haen ns hyvistä huonoista elokuvista. Se että kuka on kanssani samaa mieltä onkin sitten eri asia.

 Suhteellisen nimekkäät sekä laadukkaat näyttelijät eivät ole tässä parhaimmillaan eikä yksikään tee hyvää suoritusta, ei edes Samantha Eggar, eikä heidän mongertama dialogi tee muuta kuin nostattaa hymyn huulille, kuten ei tee tehosteetkaan. Kun soppaan vielä lyödään ylidramaattiset musiikit niin roska on kasassa mutta onneksi se myös pysyy kasassa.

 Tämä liikkuu myös noin 10 minuuttia pidempänä Macabra nimisenä versiona ja aion senkin katsoa, sitten joskus kun ehtii. Samalla levyllähän tuo näkyisi olevan tämän teattereissa muinoin pyörineen version kanssa.

7/10

IMDb

Demonoid: Messenger of Death

DVDCompare

DVD

Blu-Ray

Trailer

Demonoid

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti