lauantai 22. huhtikuuta 2017

Neon Maniacs


 San Franciscon teinejä terrorisoi joukko murhanhimoisia hirviöitä eikä viranomaiset tietenkään usko heitä.

 Niin... No, siinäpä tämä tekele oikeastaan kiteytettynä "tarinansa" puolesta onkin.

 Joskus tulee vastaan niitä elokuvia jotka ei vaan jaksa kiinnostaa ja katsot liikkuvaa kuvaa ajatusten hortoillessa jossain muualla. Niin kävi tämän kohdalla ja vaikka olinkin ottanut pari olutta sekä viskin jos toisenkin niin en nyt s*atana niin päissäni ollut etteikö mieli olisi ollut joten kuten kirkas, niin "normaali" kuin minulla nyt voi olla ja lisäksi katsoin tämän uudestaan aamulla eikä ajatukset pysyneet vieläkään kasassa vaan mielen hortoilu alkoi liki välittömästi. En ihan rehellisyyden nimissä vieläkään tiedä oliko tässä jokin oikea juonikin, jokin tarkoitus tekojen sekä tapahtumien taustalla.

 Verta tässä on jonkun verran eikä "hirviöt" noin ulkonäöllisesti ihan susia ole mutta se miten niitä näytetään sekä käytetään on malliesimerkki siitä miten tunnelmaa tai uskottavuutta ei luoda. Mutta tämä on kyllä malliesimerkki siitä miten saadaan aikaiseksi mitäänsanomaton elokuva, tuotos jota kukaan ei muista vaikka kuinka yrittäisi. Tai no, en ainakaan minä muista.

 Hankin tämän joku aika sitten hyllyyni nimen sekä huonon kansikuvan vuoksi (Joka ei ole sama kuin tuo Nurinan alkupäässä oleva kuva), toiveenani että saisin hyvää roskaa. En saanut.

2/10 (En muista miksi olin tälle 2 pistettä heti katsomisen jälkeen laittanut)

IMDb

Neon Maniacs

DVDCompare

DVD

Blu-Ray

Trailer

Neon Maniacs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti