tiistai 5. joulukuuta 2017

Santa´s Slay


 Demoni hävisi vedonlyönnin enkelin kanssa ja sen seurauksena helvetin olento joutui olemaan kilttinä 1000 vuotta. Mikä on pe*keleen vaikeaa kun ottaa huomioon millaisia omaa etua tavoittelevia kaksinaamaisia nilkkejä suurin osa ihmisistä on. Mutta niin ne vaan vuodet vierivät ja kun pakotettu kiltteys loppuu on Joulupukin koston hetki koittanut. Joten kun kovasti biisonia muistuttava Helldeer on valjastettu reen eteen niin ääliöiden lahtaus voi alkaa.

 Kun elokuva alkaa mm Fran Drescherin, Chris Kattanin sekä Rebecca Gayheartin teurastuksella niin tottakai mielenkiinto herää sekä nousee. Kun loppu leffakin on suhteellisen hölmön viihdyttävä ilman kummempia juonia niin kyllähän Santa´s Slay kuuluu hyvän tahdon ja rauhan blaablaalässytipaska-juhla elokuvien virkistävimpiin teoksiin.

 Mutta jos pidät joulusta tai herkemmistä, iloisista jouluelokuvista joissa perhe/suku on muka kaikki kaikessa niin katsele sitten jotain muuta kuin Santa´s Slay. Tai jos pidät laadukkaista, syvällisistä elokuvista niin katso jotain muuta sillä tämä on huonojen One Linereiden, tökeröiden näyttelijöiden ja heikohkojen tehosteiden juhlaa.

 Ja juurikin niillä avuilla tämä toimii ja niiden takia tämä kannattaa katsoa jos moinen kiinnostaa vaikka lahtausta tämä olisi ehdottomasti kaivannut lisää loppu puolelle joka pääsee hyytymään välillä pahastikin. Siitä huolimatta Santa´s Slaytä katsoessa ei pääse tympääntymään ja noin 75 minuuttia menee nopeasti.

7/10

IMDb

Santa´s Slay

DVDCompare

DVD

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti