lauantai 14. lokakuuta 2017

Puppet Master 2


 Bodega Bay Inn on lopettanut toimintansa mutta Andre Toulonin luomukset porskuttavat edelleen sen käytävillä ja ne ovat onnistuneet herättämään kuolleiden kirjoista luojansakin. Mutta vaikka kuolleista nouseminen onkin jokseenkin helppoa niin normaali elämään palaaminen vaatii vielä työtä. Nuket auttavat mielellään ja homma helpottuu kummasti kun hotelliin pakkautuu paranormaaleja asioita tutkiva ryhmä joiden pääkopan sisältöön Toulon haluaa päästä käsiksi. Kirjaimellisesti.

 1980-luku jatkui monessa mielessä vielä jonkin aikaa 1990-luvun puolelle (musiikki, muoti, värit) eikä elokuvat ollut poikkeus. 1980-luku oli kauhuelokuvien vuosikymmen ja niidenkin kulku jatkui osan seuraavaa vuosikymmentä mutta valitettavasti se kulku oli suurelta osin jatko-osien johtama eli genre päätyi nopeahkosti umpikujaan ja pakko sanoa että ansaitusti sillä harvat jatko-osat oli hyviä tai edes siedettäviä.

 Puppet Master 2 on niitä siedettäviä jatko-osia, tosin joiltain osin leffa on liki raivostuttava kuten kuolleista noussut Andre Toulon jonka ainoa hyvä puoli on The Invisible Man-tyylinen ulkoasu. Efekteissä ei ole sitä samaa herttaista, jopa hurmaavaa, kömpelyyttä kuin ensimmäisen osan tehosteissa oli ja nyt ne vain näyttivät suurelta osin tökeröiltä ja termi "Juosten kustu" sopii joihinkin kohtauksiin hyvin.

 Leffassa on enemmän verta sekä paljasta pintaa mikä on tietysti plussaa mutta kohtaus jossa lapsi ruoskii/kuulustelee sotilasnukkeaan jäi silti itselleni parhaiten mieleen. Kuten jäi sekin että jos luottaa ykkösessä olevaan vuosilukuun niin tässä Andre Toulonin hautakivessä on väärä kuolinvuosi.

 No, pikku juttuja mutta joka tapauksessa ei Puppet Master 2 ole niin heikko kuin sen maine on. Hyvin lähellä kylläkin.

6/10

IMDb

Puppet Master 2

DVDCompare

DVD

Blu-Ray

Trailer

Puppet Master 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti