perjantai 12. elokuuta 2016

Kung Fu Panda 2


 Po on saavuttanut unelmansa mutta häntä vaivaa se kuka hän oikeastaan on ja kun hänen hanhi-isänsä paljastaa ettei Po-panda ole hänen oikea poikansa niin pandalle tulee palava halu löytää juurensa. Mutta ennen kuin Po pääsee juurilleen nousee koko Kiinaa ja Kung Fua uhkaava vaara joka on pysäytettävä. Tosin tämä vaara ei olekaan pandalle tuntematon,,,

 Kung Fu Panda oli syystäkin menestys ja kumma kyllä tämä ensimmäinen jatko-osa ei häviä alkuperäiselle oikeastaan lainkaan. Kung Fu Panda on edelleen vauhdikas mutta tällä kertaa hahmoihin syvennytään paremmin, monitahoisemman juonenkin tuodessa omaa lisäänsä.

 Mutta tämän elokuvan tärkein anti on Gary Oldmanin loistavasti tulkitsema valkoinen riikinkukko Shen joka on ehdottomasti yksi animaation historian nerokkaimmista rikollisista, pahiksista joita ilman hyvä ei olisi yhtään mitään. Shenin julmuus on omaa luokkaansa mutta tietenkin se on tuotu esille lapsiystävällisesti mutta kumma kyllä pahuus ei ole vesitettyä lapsiystävällisyydestä huolimatta.

 On leffassa muitakin hyviä puolia mutta enpä viitsi niistä enempää Nurista vaan katsokaa Kung Fu Panda 2 jos animaatiot kiinnostaa, jos ne ei kiinnosta niin katsokaa Kieslowskia ja surkaa Turkan kohtaloa, teidän päätös.

8/10

IMDb

Kung Fu Panda 2

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti