maanantai 15. elokuuta 2016

Bloodsucking Pharaohs in Pittsburgh


 Pittsburghissa liikkuu sarjamurhaaja joka vie uhreistaan palasia mukanaan ja miksipä ei veisi, sähkökäyttöisillä työkaluilla tappaminen metsän siimeksessä on rankkaa työtä kun pitää aggregaattiakin raahata mukana joten vaivanpalkka on paikallaan. Osien viemiseen on kumminkin jokin tyystin toinen syy eikä murhille näy loppua mikä on ongelma jokaiselle kliseiselle poliisihahmolle mitä kaupungista löytyy.

 Kun tehdään kauhukomedia/komedia niin useasti siihen on olemassa yksi pääsääntö: Hyvä maku on heivattava heti alkuunsa ikkunasta ulos. Tämän ja monen muun asian kohdalla ohjaaja/käsikirjoittaja Dean Tschetter on mielestäni onnistunut siinä vaikka ohjaajan kohdalle nimeksi vaihtuikin surullisen kuuluisa Alan Smithee. Syynä siihen lienee se että MPAA tarttui kynsillä, hampailla ja varmaan sulkijalihaksellakin leffaan joten sakset naksui ja ikäväksi havaittua väkivaltaa karsittiin mielivaltaisesti jonkun kukkahattutädin toimesta.

 Mutta vaikka se näyttävin osa Tom Savinin tekemistä tehosteista päätyikin roskakorin kautta Japanin VHS-markkinoille eikä ohjaaja muita elokuvia olekaan ohjannut niin BPiP (päätelkää itse) on onnistunutta huttua jossa ei ole vakavasti otettavaa piirrettä. Huumori on The Naked Gun-osastoa roisimmalla otteella ja vaikka verta onkin sensuroitu niin kyllä siltäkin saralta saa hupia irti, tosin onneksi elämme DVD/BluRay aikakautta niin ekstroista tälläkin kertaa löytyi sitten kaikki pois saksittu materiaali eli korvien välisellä Copy/Pastella leffa tarjoaa vielä hiukan lisää. Näyttelijät ovat tarpeeksi hyviä tällaiseen ja pornon saralla kannuksensa ansainnut Veronica Hart on selkeästi sieltä parhaimmasta päästä.

 BPiP menettää tehoaan puolen välin jälkeen mutta ei tätä katsellessa tarvinnut miettiä kertaakaan keskeyttämistä vaan idioottimaisuudesta toiseen etenevää roskaa jaksoi katsoa hyvin sujuvasti loppuun asti

7/10

IMDb

Bloodsucking Pharaohs in Pittsburgh

DVDCompare

DVD

BluRay

Movie-Censorship (VAROITUS!!! SISÄLTÄÄ SPOILEREITA!!!)

Bloodsucking Pharaohs in Pittsburgh

Trailer (Bloggerin "sensuuri" iski jälleen...)

Bloodsucking Pharaohs in Pittsburgh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti