torstai 12. toukokuuta 2016

Epic


 Mary Katherine joutuu muuttamaan isänsä luokse äitinsä kuoleman jälkeen. Isä on kumminkin hautautunut työhönsä ja vakuuttunut siitä että hänen taloa ympäröivässä metsässä on toinen maailma eikä hän osaa olla tukena surun murtamalle tyttärelleen sitä etsiessään. Mutta maailma jota Mary Katherinen isä etsii on tietenkin totta ja pian tyttö huomaa olevansa suuri osa jotain hyvin pientä.

 Blue Sky on toisinaan onnistunut animaatioissa aika hyvin ja tämänkin takana on osittain samoja tekijöitä jotka olivat aikoinaan mukana Ice Agessa. Mutta vaikka Blue Sky onkin tämän takana ja Chris Wedge ohjaajana niin hyvin onnistuneesta animaatiosta ei ole tällä kertaa kyse.

 Leffa on visuaalisesti todella näyttävä ja huumori kieltämättä toimii mutta tarina ei tarjoa ensimmäistäkään yllätystä. Myös ääninäyttely on yllättävän heikkoa muttei kumminkaan niin huonoa että olisi pitänyt turvautua suomidubbaukseen. Elokuva käynnistyy todella hitaasti eikä mielenkiinto herää kunnolla missään vaiheessa.

 Epic yrittää olla eeppinen ja ulkoisilta puitteiltaan se onkin sitä. Sisältö jää kumminkin sen verran onnettomaksi että jopa oma elämä tuntuu mahtipontisemmalta. Ja uskokaa pois, minun elämä ei ole kovinkaan kummoinen seikkailu.

5,5/10

IMDb

Epic

DVDCompare

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti