maanantai 25. marraskuuta 2013

Arachnoquake



 Määnjäristys tekee tuhojaan New Orleansin ulkopuolella eikä keskustakaan selviä vaurioitta. Maan sisältä vapautuu hämähäkkejä jotka ovat tietenkin vaarallisia sekä normaalia huomattavasti suurempia eikä aikaakaan kun kuolema alkaa korjaamaan satoaan ja niin nämä kahdeksanjalkaiset tappajat aiheuttavat lisää harmia jo kovia kokeneessa kaupungissa

 Ja näin SyFyn tehdas suoltaa pihalle jälleen yhden teoksen joka ei missään nimessä kuulu kanavan huonoimpaan tarjontaan. Tosin pidän hämähäkkikauhuista siinä missä ihmissusi/nukke/hirviö/lukuisista muista kauhun alagenreistä joten jo se lisää kohdallani pisteitä vaikka Arachnoquake onkin idioottimainen leffa, hyvällä tavalla kylläkin. Elokuvan hahmot ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta mitään sanomattomia sekä ärsyttäviä vaikka raivostuttavuus prosentti on yllättävän alhainen SyFyn yleisen tarjonnan rinnalla ja jopa Edward Furlong tekee siedettävän suorituksen.

 Ohjaaja Griff Furst on pitkähkön linjan näyttelijä (mm Green Lantern) ja uraan mahtuu myös useampiakin ohjaustöitä joista suuri osa on kylläkin tehty SyFyn palveluksessa josta on alkanut IMDb:n mukaan pääsemään eroon hyvästä syystä sillä jotain silmää hänellä kumminkin on.

 Arachnoquake on viihdyttävän hölmö sekä paikoitellen yllättävä teos jolle olisi suonut mielellään paremman tuotannon sillä potentiaalia löytyy mutta vaikka elokuva parantuu edetessään niin mistään mestariteoksesta ei ole kyse. Kohtalaisen hauskasta roskasta kylläkin.

6/10

IMDb

Arachnoquake

DVDCompare

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti