sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor


 Ja näin tapettiin 2000 - luvun vaihteen menestyksekkäin franchise. Weiz oli fiksu ja kieltäytyi leffasta, ura olikin jo hyvällä mallilla, tilalle palkattiin Bello joka tappoi koko hahmon eläväisyyden täysin. Käsikirjoituksessa on yhtä paljon tolkkua kuin tämän tyylisissä muutenkin mutta dialogia häpeäisi jopa George Lucas ja kun ohjaajana on Cohen niin niskalaukaus on varma.

 Egyptistä siirrytään Kiinaan, mikä on hyvä veto, ja on pahaa keisaria, rakkautta sekä ikuista elämää eli mikään ei muuttunut mantereen lisäksi. Kakkosen (NurinaNurkka) räkänokka on nyt parikymppinen ongelmasta toiseen eksyvä hurjapää ja vanhemmat ovat entisiä vakoojia joiden elämä on käynyt tylsäksi kunnes mennään aasialaisen muumion jahtiin ennenkuin se ottaa ja valtaa maailman. Välillä käydään Shangri Lassa Aku Ankka tyyliin ja ei saada pidettyä näinkään yksinkertaista tarinaa kasassa.

 Sarjan lyhyin leffa mutta tuntuu Titanicilta. Mikään ei vaan toimi lopun ryminän lisäksi. Oli jo ilmestyessään huono ja on vieläkin.

2/10

IMDb

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

DVDCompare

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti