keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Scream 4



Siinä missä Scream aikoinaa onnistui tuomaan jotain uutta slasher-genreen ja oli oikeasti toimiva niin sen jatko-osat ei. 2 ja 3 oli karmeampia kuin aikalaisensa I know What you Did jne ja monet muut joita tuli Screamin vanavedessä.

 Joten kun kuulin että Wes Craven tekee 4:n en ollut kovinkaan hullaantunut, onko tosiaan ideat jo niin vähissä yhdellä kauhu genren suurista? John Carpenter sentään yrittää tehdä jotain sellaista mitä ei ole aikaisemmin tehnyt, lopputulokset vaan tahtoo ontua.

 Mutta siis oliko 4:s tarpeen? Leffapomojen lompakolle varmaan, kai sitten tarvittiin reboot näillekin kun ei pennut osaa katsoa elokuvia joissa ei ole viimeisimmät trendit esillä ja eihän alkuperäisen näyttelijöiden (Campbell, Cox, Arquette) ura ole ollut kovinkaan kummoinen niin rahaa kai nuo on tästäkin saanu. Muuta tarpeellisuutta ei ole, samaa huttua, pöljiä teinejä joiden kuolemista lähinnä toivoo.

 Harvat toimivat kohtaukset löytyy huumori osatolta, kauhun ja kauhean rajat kun on tekijöillä muuten mennyt pahasti sekaisin. Tämän tekemisen aikoihin liikkui juttuja että jos menestyy tarpeeksi hyvin niin tulee myös 5 ja 6. Miten lie, rahat tullut teatteri kierroksella tuplana takaisin...

 Jos on on pakko nähdä kaikki sarjaan kuuluvat niin katso, jos haluat oikeasti hyvän tai edes viihdyttävän elokuvan niin etsi joku muu.

2/10

IMDb

Scream 4

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti