sunnuntai 13. joulukuuta 2015

The Presence


 Nainen asuu saarella olevalla mökillä jossa asustelee myös miespuoleinen henki. Henki ei tee muuta kuin tarkkailee naisen arkea ja kolauttelee silloin tällöin seinää tai kuuntelee musiikkia mutta kun naisen poikaystävä saapuu paikalle niin asiat ottavat vakavamman suunnan.

 Kaikkea p*skaa sitä tehdään saatika tulee katsottuakin. Ok, ei tämä ole aivan niin surkea tekotaiteellinen sekasotku kuin esimerkiksi Francis Ford Coppolan Twixt on mutta ei The Presence nyt kovin kauaksikaan jää.

 Leffassa ei ole tunnelmaa ja hyvät asiat ylipäätään on todella harvassa mikä on sääli sillä käsikirjoituksen potentiaali on yksi niitä harvoja hyviä asioita. Sen hyödyntämis prosentti on kumminkin noin 10% luokkaa eli hassausta on todella paljon. Tunnelmaa ei ole ja leffa tuntuu oikeasti Päättymättömältä Tarinalta vaikka kestoa ei ole kuin noin 87 minuuttia. Ainoan kelvollisen roolin tekee Tony Curran ja hänenkin suoritus on hyvin tutun oloinen miehen töitä tuntevalle.

 Joku päivä varmaan opin jättämään elokuvia enemmänkin kesken (kesken jääneitä on kumminkin yllättävän vähän) mutta tämän jälkeen aion opetella sen jalon taidon. Se että onnistunko siinä onkin sitten eri asia.

2,5/10

IMDb

The Presence

DVDCompare

DVD

Trailer (Onko Bloggerissa nykyään joku esto päällä!?)

The Presence

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti