sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Devils of War


 Puola, 1944. Natsit tekevät okkulttisia kokeiluja Solvig van Boschin linnakkeessa eikä moinen käy liittoutuneille. Joten neljän hengen vahvuiset Amerikkalaiset erikoisjoukot lähetetään pistämään Fritziä pataan mutta vaikka natsit kaistapäitä ovatkin niin avuttomia he eivät ole, varsinkin kun kokeet ovat alkaneet tuottamaan tulosta.

 Älkää katsoko. Ihan tosi: Älkää katsoko. Säästytte paljolta ja vaikka leffa  pyörikin lähinnä taustahälynä leffahyllyn järjestelyn ajan niin silti alkoi närästämään. Tarkennetaan nyt sen verran että alkuun oikeasti yritin katsoa tätä mutta vajaan vartin jälkeen järjestely ja siivoaminen alkoi kiinnostamaan enemmän.

 Mutta se mitä elokuvasta toisella silmällä seurasin oli liki kaikin puolin huonoa eikä sitä tarvitse tarkennella sen kummemmin ja olin kerrankin jopa kiitollinen siitä että toisen korvan kuulo on heikentynyt ja tinnitys on jatkuvaa. Ohjaaja/käsikirjoittaja Eli Dorsey oli mukana We Are Still Heren efektiryhmässä ja toivottavasti mies tajuaa tulevaisuudessa pysyä tukevasti taustajoukoissa, ohjaajaksi tai tarinan kertojaksi hänestä kun ei ole.

 Ja miksi helvetissä perus rivinatseilla on hiihtonaamarit? Leffan tapahtuma-aika kun on kumminkin kesä. Mutta jos lähtisin valittamaan erikseen joka hiton asiasta niin tämä Nurina ei loppuisi koskaan. Välttäkää vaikka puolikas piste pitääkin antaa parista toimivasta ideasta.

1,5/10

IMDb

Devils of War

DVDCompare

-----

Trailer (Jota Blogger ei taaskaan löydä. Linkki toimii kumminkin)

Devils of War

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti