perjantai 30. marraskuuta 2012

Leprechaun


  Menninkäisille on kulta kaikki kaikessa ja jos sen viet niin kusessa olet. Ja kun yksinhuoltaja isä ostaa talon jonka kellarissa on jumissa kultansa menettänyt pikku kansan edustaja joka tietysti vapautuu niin elämä käy hankalaksi kaikille.

 Mistä johtuu ettei ns suurten tähtien ensimmäisistä rooleista paljoa huudella? Varsinkin jos se sattuu olemaan B-luokan kauhu niinkuin useasti on. Leonardo DiCapriolla on Critters 3, Tom Hanksilla He Knows You're Alone, Kevin Baconilla Friday the 13th ja ei Jack Nicholsoninkaan ura alkanu kovin hohdokkaasti. Mutta jostainhan se idolin elämä on aloitettava.

 Tästä alkoi Jennifer Anistonin leffa ura, TV töitä hän oli toki aikaisemmin tehnyt mutta tässä vaiheessa Warwick Davis, siis Leprechaun, oli isompi nimi, Willow oli kumminkn tunnettu ja onhan kaveri ollut Return of the Jedissa ewokkina ja myöhemmin Harry Pottereissa.

 Typerä elokuvahan tämä on mutta tylsyys ei pääse iskemään ja kun onnistuu kumminkin olemaan suht hauska camp hengessä, tahattomassa ja tahallisessa, niin hilpeä tekelehän tämä on. Sarjaa on kaiken kaikkiaan kuusi joista 4:ssä ollaan avaruudessa ja 5 ja 6 on periaatteessa omat 1 ja 2, In the Hood ja Back 2 tha Hood. Näistä tulee takuulla tulevaisuudessa. B-jutuista pitäville suositteluni.

6/10

IMDB

Leprechaun

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti