perjantai 9. marraskuuta 2012

Iron Man 2


 Starkin suvun menneisyys nousee uhaksi ja Tonyn omakin terveys on heikoilla kantimilla puvun, ja samalla sydämen suojan, virtalähteen vuoksi ja lisäksi elämää hankaloittaa poliitikot ja armeija jotka pitävät Iron Man systeemiä liian vaarallisena ja haluavat sen valtiolle. Elämä ei juuri hymyile sanavalmiille velmulle ja kaiken lisäksi hänen sukunsa menneisyys nostaa päätään.

 Siinä missä ensimmäinen (NurinaNurkka) oli liki kaikin puolin toimivaa ja letkeää viihdettä niin toisen kohdalla notkahtaakin jo homma liki polvilleen. Suurimmaksi ongelmaksi nousee tarinan pahis, Mickey Rourken esittämä venäläinen josta ei muodostu missään välissä varsinaista uhkaa, ei edes uhkan tuntua, näyttävä ja vaarallinen kylläkin mutta liian heppoinen vaikka tuhoa tuleekin. Mikä on sääli sillä Rourke näyttelee hyvin.

 Elokuvan pitää kasassa Downey, mies sooloilee sydämensä kyllyydestä ja huumorihan tässä toimii hiton hyvin ja ei kokonaisuus huono ole mutta ykköseen verrattuna jää varjoon selkeästi. Katsomisen arvoinen silti vaikka yhden polven varassa onkin.

7/10

IMDb

Iron Man 2

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti