sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Abraham Lincoln: Vampire Hunter


Vihaan Seth Grahame-Smithiä. Tuli joskus zombie huumassa ostettua Pride and Prejudice and Zombies ja kaduin sitä. Tajusin samantien kuinka taidoton kirjoittaja on kyseessäsillä hän napsii liki kaiken joiltain muilta ja loput onkin sitten muka hauskaa kun laitetaan kaikkien tuntemat hahmot taistelemaan milloin mitäkin vastaa.

 Tällä kertaa vampyyreita joista Smith kirjoitti jo Dark Shadowsin käsikirjoituksen ja se onkin ainoa toimiva teos koko pelleltä. Tässä Abe Lincolnin äidin surmaa vampyyri pojan ollessa nuori ja siitä lähtien kostoa on haudutettu. Kaikki jotka tietää vähänkään historiaansa niin muistaa mitä Lincoln teki, aloitti sisällissodan vapauttaakseen orjat mutta syyt olikin muut.

 Ja aivan kuin huono käsikirjoitus ei riittäisi niin sitten vielä ohjaajaksi tuupataan Timur Bekmambetov jonka tyylittely on kopioitu suoraan Zack Snyderilta ja käyttää sitä jopa vielä huonommin ja jatkuvammin.

 Uskomattoman typerä ja tylsä elokuva jonka loppua ei meinannut näkyä vaikka menoa onkin liki koko ajan. Kellon taulu tuli tutuksi. Pakko tälle on kumminkin antaa enemmän kuin 1 sillä alku oli lupaava ennen kaiken toistumista uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja...

2/10

IMDb

Abraham Lincoln: Vampire Hunter

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti