perjantai 26. lokakuuta 2012

Rock of Ages


 Nonni, nyt se sitten tapahtui. Hulluus on iskenyt sillä pidin musikaalista. Cruise nousi Näyttelijöiden joukkoon lopullisesti ja Brandt sekä Baldwin tarjosivat elokuvan parhaat naurut. Juoni on olematon, perushuttua poika kohtaa tytön - linjalla mutta mitä muutakaan odottaa? Vähäistä tarinaa viedään eteenpäin tutuilla kasari biiseillä joista osa olisi saanut jäädäkin aikakaudelle eikä tulla enää ikinä kuulluksi.

 Koko hommassa on kyse positiivisuudesta, synkistelijät älköön siis vaivautuko, ja hyvin monesta muusta kliseestä, tee niinkuin haluat, sinun elämäsi, musiikki parantaa ja auttaa, vapauttaa. Ja hel**tti, niinhän se onkin! Mutta paketti toimii. En tiedä sitten toimiiko yhtä hyvin ihmiselle jolle ei ole suurin osa kuulluista biiseistä jäänyt jonnekin selkäytimeen ja muistaa sen vaikutuksen minkä Twisted Sister teki aikoinaan näin esimerkkinä. Isolta osin tämä on nostalgia trippi, minun tapauksessa ainakin, ei mitään muuta.

 Mutta jos ette muuta syytä keksi tämän katsomiseen niin katsokaa leffa vaikka Cruisen suorituksen takia. Mies osoittaa kykynsä niin näyttelijänä kuin laulajana, kaikki näyttelijät laulaa oikeasti omat osansa, ja ei Cruise nyt mikään maailman paras ole mutta Wanted Dead or Alive on kammottava biisi mutta mies meni ja teki siitä siedettävän näin esimerkkinä.

7/10

IMDb

Rock of Ages

DVDCompare

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti