sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Captain America


 WWII on käynnissä ja patriotismi nostaa päätään joka puolella. Kun sairaanloinen ruipelo Steve Rogers saa monennetko lie pakit armeijan värväystoimiston lääkäreiltä, ja nimiäkin on tullut koeteltua jo useita vaikka se rikos onkin, niin sinnikkyys palkitaan lopulta ja kaveri värvätään salaiseen supersotilas ohjelmaan.

 Tuskin spoilaan pahasti mitään jos kerron että loppuun asti menee? Sitten ollaankin kiiltokuva poika ja rahan keräys ohjelmat käy tutuksi, tytötkin alkaa huomaamaan, eikä kukaan pidä edes oikeana sotilaana ennen kuin se ainoa ihminen joka on joskus puolustanut kävelevää nyrkkeilysäkkiä joutuu vangiksi niin mentävä on. Näin löydetään myös natsien sisällä oleva uberpahis kerho, joiden Hail Hydra tervehdykset tehdään kaksin käsin sekä heidän johtajansa joka on ollut joskus samankaltaisessa ohjelmassa kuin sankari, erilaisin tuloksin tosin.

 Kun jo elokuvan sekä tietysti päähahmon nimi on mikä on niin mitään vakavasti otettavaa on turha leffalta odottaa. Nimi oikeuttaa ja myös velvoittaa reippaaseen ylilyöntiin ja näin onneksi onkin. Leffa on hyvä, viihdyttävä ja yksi parhaista sarjakuva filmatisoinneista noin ylipäätään, ei pelkästään Marvel osastolla, ja yksi lisäaskel kohti The Avengersia. America, F**K YEAH!

8/10

IMDb

Captain America

DVDCompare

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti