sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Paul


Pari britti nörttiä on matkannut jenkkeihin pyhiinvaellusmatkalle ComiConiin ja siitä matkan olisi tarkoitus jatkua asuntoautolla halki Yhdysvaltojen, kuuluisien UFO asioihin liittyvien paikkojen näkeminen on ehdotonta. Tähän tietty kuuluu Area 51 jonka läheltä kaverit saavatkin mukaan Paulin, rivosuisen ja paheita harrastavan alienin jota hallitus yrittää saada takaisin. Kun joukkoon vielä sadaan hihhuli kreationisti, jonka suureen vapautumiseen uskonnon kahleista liittyy aivan jumalaton kiroilu, niin matka voi jatkua Paulin saamiseksi kotiin hallitusta pakoillen.

 Odotukset oli korkealla tämän tiimoilta mutta harmi kyllä elokuva ei niitä lunastanut. Hyvä leffa kumminkin vaikkei nyt päässyt lähellekään Hot Fuzzia saatika Shaun of the Deadiä.

 Leffassa on paljon viittauksia scifi klassikoihin joita on mukava bongailla ja kyllä tästä saa useammatkin naurut irti mutta silti joku vaan tahmaa. Homma ei tunnu rennolta niinkuin on tottunut Frost/Pegg kaksikolta näkemään vaan elokuva on jotenkin väkinäisen tuntuinen. Ja Seth Rogen ei ole hauska, ei edes äänenä vaikka moni tuntuu pitävänkin. Pitäähän jotkut Will Ferrellistäkin...

7/10

IMDb

Paul

DVDCompare DVD

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti