lauantai 1. syyskuuta 2012

The Avengers


 Joss Whedonin suosio on ollut minulle aina mysteeri: Buffy oli uskomatonta kuraa, sen spin-off Angel keskinkertainen, Alien: Resurrection alkaa lupaavasti mutta sen loppua on tyritty joitain kohtauksia lukuunottamatta. Firefly ja sen elokuva Serenity toimii kylläkin vallan mainiosti.

 Ja niin toimii tämäkin elokuva jota on pohjustettu jo 5:llä, tai 6:lla jos Ang Leen Hulk lasketaan, elokuvalla joten mainos kamppanja on ollut laaja ja kallis. Mutta on se myös sen arvoinenkin.

 The Avengers on sarjakuva elokuvan ruumiillistuma joka päihittää kaikki edeltäjänsä, osan hiuksen hienosti, osan taas kymmenen tonnin lekan voimalla. Kun maapallon turvallisuus on uhattuna Lokin toimesta, jonka hahmo yhdistettynä Hulkin kanssa tarjosi huuto naurut, on aika saada saman katon alle lauma egoja joitten kommunikointi tapahtuu alkuun nyrkeillä, vasaralla, kilvellä, millä lie, ennen kuin puhuminen havaitaan paremmaksi.

 Huumori toimii, hahmot Johanssenia myöten on nappi osumia ja kun vauhtia löytyy sekä silmän ruokaa niin mikäs tätä katsellessa. Mitään elämää suurempia kysymyksiä saatika vastauksia on turha odotella mutta liki täydellistä viihde elokuvaa kylläkin.

9/10

IMDb

The Avengers

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti