lauantai 1. syyskuuta 2012

Land of the Lost


 Joka kerran kun katson jonkun Will Ferrellin leffan niin vannon etten katso enää yhtään, ikinä. Ja aina niihin vaan palaa ja sama vannominen tapahtuu uudelleen. Tämäkin olisi huomattavasti parempi ilman miehen egotrippailua ja ikuisia maneereja joista Ferrell ei vaan pääse eroon, ihan sama näytteleekö luuseri keski-ikäistä vai maailman älykkäintä miestä. Joten kun taas kerran selviää yli Ferrellin ärsyttävyydestä niin ei tämä huono ole.

 Juoni on sinällään tuttua jo Jules Vernen ajoilta ja leffa on uusinta versio saman nimisestä TV-sarjasta. Ferrell on maineensa pilannut tiedemies johon kumminkin yksi nainen uskoo ja rinnaisulottuvuus kutsuu. Ja ulottuvuus onkin suht sekopäinen paikka ihmisapinoineen, dinosauruksineen sekä avaruusolioineen. Välillä nauratti yllättävänkin hyvin, välillä taas tuli "Mitä h*lvettiä!?" olo ja välillä taas teki mieli jättää kesken.

 Tunteet meni siis laidasta laitaan mutta tuli katsottua eikä edes jäänyt v*****amaan vaikka katsoinki. Mutta vannon etten katso Ferrellin leffoja enää koskaan. Ennen seuraavaa...

6/10

IMDb

Land of the Lost

DVDCompare

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti