sunnuntai 2. elokuuta 2015

Frozen


 Pari kaverusta on lähtenyt sunnuntaiksi laskettelemaan Mount Hollistonin laskettelukeskukseen, tosin toinen heistä on saanut neronleimauksen ja kutsunut laskettelussa aloittelijan tasolla olevan tyttöystävänsä mukaan joten se siitä kaverireissusta. Naista ei tunnu kiinnostavan koko touhu ja häntä pitää houkutella väkisin joka paikkaan mukaan mutta siinä vaiheessa kun lasketteluhissi pysähtyy korkeuksiin ja rinteen valot sammuu niin mikäs sen mukavampaa seuraa kuin korkeita paikkoja pelkäävä ja panikoiva nalkuttaja joka vinkuu sekä valittaa. Myrsky tietenkin nousee ja alas pitäisi päästä mutta rinteet avataan vasta perjantaina uudestaan...

 Pidän ohjaaja Adam Greenistä ja varsinkin miehen luomat Hatchet-elokuvat toimii minulle todella hyvin, jopa sarjan kolmas osa jossa hän oli enää käsikirjoittajan ja tuottajan roolissa oli hyvä. Tässä taas ensimmäinen 30 minuuttia sai aikaan tuon alun juonikuvauksen eikä keskeyttäminen ollut kaukana. Raivostuttava soundtrack ja jo mainittu naishahmo nostatti pulssia tehokkaasti mutta onneksi en keskeyttänyt sillä vaikka Frozen jää hyvästä elokuvasta niin silti leffassa on oma tenhonsa.

 Frozen on hyvin ohjattu sekä näytelty ja onhan tässä pienessä roolissa sekä stuntti koordinaattorina Kane (Jason) Hodder jonka Unmasked-kirjaa suosittelen edelleen luettavaksi kaikille joita pienen budjetin elokuvien maailma kiinnostaa. Leffassa on paikoitellen hyvä tunnelma ja jopa realismin tuntua mutta tarina pikku hiljaa jäätyvistä ihmisistä on kieltämättä tylsä. Toisaalta vaikeapa tarinasta olisikaan mitään menevää kauhurallia tehdäkään mutta jonkin piristysruiskeen leffa olisi kaivannut, vaikka hiukan paremman alun jonka jälkeen hahmojen kohtaloista olisi voinut vaikka välittääkin?

 Elokuvan loppu on alkua parempi, musiikkeja myöten, mutta mikään pakko nähtävä tämä ei kumminkaan ole ellei... Niin. Ellei mitä? Ei tästä mitään suuria elämyksiä saanut eikä muistikuvia varmaankaan jää kuin muutama. No, toista samanlaista ei ole minulle tullut vastaan ja tapahtuma ympäristö on erikoinen mutta ne ei riitä syyksi. Katsokaa jos jostain syystä kiinnostaa.

6/10

IMDb

Frozen

DVDCompare

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti