lauantai 26. maaliskuuta 2016

Monsters, Inc.


 Hirviöiden maailma tarvitsee energialähteen ja parhaaksi on havaittu pienten lasten kauhun huudot. Ongelma on siinä että lapset ovat väitetysti hirviöille kuolemaksi joten lasten säikyttely ja huutojen kerääminen on vaarallista työtä. Työhön on omat erikoishirviönsä jotka työskentelevät Monsters Inc: issä ja kuinkas ollakaan: Jotain menee pieleen ja pian hirviöillä on riesana ylivilkas ihmislapsi, tyttö joka on oletettavasti vaaraksi kaikelle.

 15 vuotta. Ajatelkaa nyt: Tämän julkaisusta on 15 vuotta. V*ttu että tuntee taas itsensä vanhaksi. Mutta ei niin vanhaksi etteikö animaatioita jaksaisi edelleen katsoa kuten tätä Pixarin neljättä täyspitkää leffaa.

 Toisin kuin Toy Story niin Monsters, Inc. on pitänyt pintansa teknisesti ja myös tarina on kestänyt aikaa paremmin. Ääninäyttely on laadukasta kauttaaltaan ja vaikka etenkin elokuvan loppu on vaudikas niin päätöntä kohkausta on onneksi kiitettävän vähän ja vaikka en yleisellä tasolla pidäkään lapsista enkä lapsihahmoista niin tässä oleva Boo-tyttö on oikeasti hauska.

 Jatko-osa Monsters University on heikko esitys jota ei tarvitse katsoa ellei väkisin halua mutta Monsters Inc. taas kannattaa katsoa vaikka uudemmankin kerran.

8/10

IMDb

Monsters, Inc.

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti