sunnuntai 20. lokakuuta 2013

The Puppet Masters


 Pieneen Ambrosen kaupunkiin Iowassa saapuu jotakin taivaalta. Tämä kiinnittää myös Yhdysvaltojen hallituksen huomion ja pian tutkijat huomaavatkin että paikalla olevien ihmisten käyttäytymisessä onkin jotain outoa eikä minkään avaruuden vieraan päämääränä tietenkään ole pikkukaupungeissa pysyminen.

 Robert A. Heinlein oli merkittävä SciFi-kirjailija jonka teoksista on tehty useampiakin filmatisointeja. Näistä kuuluisin sekä paras on tietenkin Starship Troopers eikä tämä pääse sitä lähellekään. David S Goyerin osittain kynäilemä käsikirjoitus toimii kumminkin pääosin epäloogisuuksistaan ja liiallisesta pituudestaan huolimatta toteutuksen ollessa hiukan kömpelö mutta toimiva ja efektipuolihan on hyvännäköistä sillä jopa lapsenkengissään näihin aikoihin olleet halppis CGI:t täyttää tehtävänsä. Ja mikä tärkeintä, niitä on hyvin vähän.

 Heikosta tunnelmastaan sekä muista ongelmistaan huolimatta The Puppet Masters on katsottava SciFi leffa Invasion of the Body Snatchersin hengessä joka olisi kumminkin tarvinnut käsikirjoituksen hiomisen ohella paremman ohjaajan sekä kyvykkäämpiä näyttelijöitä osaan rooleista mutta ei yhdenkää suorituksen takia kumminkaan hiuksiaan tarvitse repiä.

6,5/10

IMDb

The Puppet Masters

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti