sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Blood Creek


 Länsi-Virginia, 1936. Saksalainen siirtolaisperhe saa kirjeen Berliinistä jossa heitä pyydetään majoittamaan tutkija jonka tehtävänä on ottaa selville saksalaisen kulttuuriperimän levinneisyys Yhdysvalloissa. Taustalla on tietysti jotain tyystin muuta ja asioiden vaikutukset kantavat nykypäivään. Tämän kokevat Victor ja Evan Marshall mutta luovuttaminen ei kuulu veljesten sanavalikoimaan.

 Joel Schumacherilla oli joskus lupaava ohjaajan ura. Mies tosin tyri sen kammottavilla Batmaneillaan muttei niistä täysin voi häntäkään syyttää, studio ja tuottajat ovat taatusti tehneet omia pikku jekkujaan, mutta suuret budjetit hän sai silti hyvästellä. Hyvääkin jälkeä on tullut, esim. 8MM, ja ei tämäkään huono ole omassa yksinkertaisuudessaan. Sillä sitä tämä on: Yksinkertainen mutta tyly sekä yllättävän verinen pikku kauhuelokuva monimutkaisen oloisesta alkupohjustuksesta huolimatta muttei pohjustus täysin hukkaankaan mene. Hyvät näyttelijät kuten Michael Fassbender tuovat lisäpontta touhuun ja jopa Dominic Purcell osoittaa kerrankin osaavansa edes jotain.

 Keskinkertaista parempi pikku välipala kauhun suurkuluttajalle mutten oikeastaan keksi muunlaista kohde yleisöäkään tälle sillä en usko että peruskauhun, tunnetaan myös termillä teinikauhu, tai mainstreamin tuijottajat saa tästä paljoakaan irti.

7/10

IMDb

Blood Creek

DVDCompare

DVD

BluRay

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti