tiistai 18. helmikuuta 2014

Outpost III: Rise of the Spetsnaz


 1945, Itärintama. Neuvostoliiton joukot etenevät kohti Saksaa ja kourallinen erikoisjoukkojen miehiä löytää tien joka ei kartan mukaan johda minnekään. Jäätyään vangiksi tien tarkoitus selviää ja sehän on maanalainen tutkimuslaitos jossa Pertti Perusnatsit tekevät ihmiskokeita. Mutta Perusnatsit ovat pieni ongelma heidän kokeidensa rinnalla.

 Outpost III on prequel, esiosa jossa näytetään mitä Outpostista (NurinaNurkka) ja Outpost: Black Sunista (NurinaNurkka) tutussa bunkkerissa oikein sodan loppumetreillä tapahtuikaan. Ja vaikka tarina itsessään onkin mielenkiintoinen niin heikko toteutus pitää huolen siitä että katsoessa ei mielenkiinto tahdo millään pysyä yllä. Elokuva on huonosti ohjattu, en ymmärrä miksi aikaisempien käsikirjoittaja Kieran Parker korvasi kahdessa ensimmäisessä hyvää työtä tehneen Steve Barkerin, heikosti näytelty ja tönkköä dialogia sekä pöljiä onelinereita sisältävä sarja kömpelöitä kohtauksia jotka ovat saattaneet paperilla toimiakin. Leffassa on hyvätkin hetkensä ja kohtauksensa mutta ne menee pian ohi ja hyvin äkkiä siirrytään jälleen ärsyttävyyden puolelle. Edellisten osien yksi vahvuuksista oli eittämättä kokeiden tulokset, Übersoldatit joissa oli uhan tuntua mutta nyt nekin ovat vain rasittavia. No, kokeiden alkuasteesta on tietysti kyse mutta päähän ne silti ottivat.

 Saa nähdä tuleeko sarjaan neljättä sillä tämä jättää jatkoon oman mahdollisuutensa aivan kuten Black Sunkin teki. Jos tulee niin toivottavasti tekijät miettivät asioita edes hiukan tarkemmin

3/10

IMDb

Outpost: Rise of the Spetsnaz

DVDCompare

-----

Trailer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti